Agenda_voorgaand


Paasmarkt bij Hoeve Ravenstein

Op zaterdag 31 maart a.s. is er bij Hoeve Ravenstein van alles te beleven. Op het erf vind je verschillende marktkramen met de lekkerste Paasproducten en er is van alles te proeven. Denk hierbij aan boerenkazen, delicatessen, natuurvlees, gebak, brood en nog veel meer!

Uiteraard mogen wij daar niet ontbreken. Onze carpaccio is immers bereid van het vlees afkomstig van de koeien die op Hoeve Ravenstein een goed leven hebben gehad en dat proef je.

Komt u ook langs tijdens dit leuke Paasevenement?

 

OOGST FEEST Bij Boerderijwinkel Hoeve RavensteinPROEFTUIN HOEVE RAVENSTEIN

Op zaterdag 9 en zondag 10 september organiseert Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein het jaarlijkse Oogst Feest. Er is veel te proeven, ontdekken en beleven voor jong en oud. Ook wij zijn daarbij en snijden à la minute carpaccio van de kogels van de runderen van de Hoeve.

Komt u ook?

 

Op 21 mei staan wij met de Carpacciokeet tijdens de Trotsmarkt in het Walkartpark in Zeist.

Wij zijn er TROTS op deel te mogen uitmaken van deze pure, eerlijke en heerlijke markt.
Van 11.00 tot 17.00 uur snijden wij onze carpaccio’s à la minute.

U kunt hem, onder het genot van een glaasje wijn, aan de “keet” nuttigen of meenemen om thuis van te genieten.

 

Zondag 14 mei
MOEDERDAG

Verwen je moeder op Moederdag met een CARPACCIO als ontbijt, lunch of diner.
Naast onze klassieker, carpaccio gesneden van de kogel van de Belgische Witblauwe
koeien van Hoeve Ravenstein, hebben we nu ook een carpaccio van zalm.
Hiervoor gebruiken we ASC gecertificeerde Coho Zalm.

Bel of stuur een bericht middels sms of app naar 06-54338759 en geef alvast je bestelling door.

Een bericht sturen kan ook:  contactformulier

Woon je in Zeist dan komen we hem op zondag 14 mei bij je thuis brengen!

 

Op 27 april staan we van 10.00 tot 17.00 uur op de Oranjemarkt in het centrum van Zeist.

 

Op 22 april staan we wederom op Hoeve Ravenstein tijdens de koeiendans.
Dan gaan de koeien weer naar buiten het weiland in….. En dat is een waar spektakel, want de koeien voeren letterlijk een Koeiendans van blijdschap op. De eerste groep zal om 10.30 uur naar buiten gaan en de tweede groep om 13.30 uur.

 

16 april staan we met onze CarpaccioKeet bij De Oranjerie van Huis Doorn tijdens de Taste of Italy 2017

 

 

 

 

 

Op 15 april 2017 beleven we de primeur van onze CarpaccioKeet.
We staan dan op de Proeverijen van Hoeve Ravenstein in Baarn. Waarom juist hier? Omdat we mogen werken met het vlees van de Belgisch Witblauwe koeien van de familie Tupker. Wij zijn er trots op dat we dit (h)eerlijke product mogen gebruiken om onze carpaccio te maken. Vanuit de foodtrailer wordt hij à la minute van de kogel gesneden. Wij gunnen iedereen de onvergetelijke ervaring van onze carpaccio dus kom op 15 april tussen 10:00 en 17:00 naar Baarn.

april 2017 Carpacciokeuken
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van onze Carpacciokeuken.
Wanneer u een evenement, beurs of feest organiseert waarbij onze carpaccio niet mag ontbreken,  komen wij graag naar u toe met onze Carpaccio Keet.
Of dit nu zakelijk is of privé.

april 2017 Carpaccio met vis
Momenteel wordt er onderhandeld om u ook een Carpaccio van zalm aan te bieden.