Agenda


2018

 


Walkartpark Zeist

Sinds medio juni 2017 hebben wij met onze CarpaccioKeet een “vaste” tijdelijke standplaats in Het Walkartpark in Zeist. Om dit onlangs gerenoveerde park meer elan te geven, staan wij daar met verschillende foodtruckhouders in wisselende samenstelling.

In principe kunt u ons hier iedere woensdag en laatste zondag van de maand vinden. Wij zijn aanwezig vanaf 12.00 uur voor de lunch en we blijven net zolang staan totdat de zon onder is. Dus ook voor het diner kunt u terecht.

Ik zeg “in principe “ omdat wij op deze dagen ook wel eens andere activiteiten hebben en dan helaas verstek moeten laten gaan. Maar niet getreurd, onze collega foodtruckers nemen graag de honneurs waar.

Vanuit de Keet snijden wij à la minute onze niet te versmaden carpaccio flinterdun van de kogel van de koeien van Hoeve Ravenstein uit Baarn. Desgewenst serveren we er een glas wijn bij.

Wilt u liever niet bij ons aan de biertafels plaatsnemen? In dat geval komt u hem gewoonweg in het park afhalen. We pakken de carpaccio voor u in zodat u er thuis van kunt genieten.

Tot snel op het prachtig mooie, grootste en gezelligste terras van Zeist.


 Naar voorgaande evenementen